CHALET ROYAL

Chalet Royal is een statig pand met een roemrijk culinair verleden, oorspronkelijk Villa Illusio geheten. De grote villa in cottage-stijl werd in 1937 aangekocht door culinair grootmeester Cees van Gaalen. Deze doopte het pand om tot hotel-restaurant Chalet Royal.

Gerenommeerde koks
Chalet Royal maakte in de decennia daarna naam als kweekvijver voor gerenommeerde koks, zoals Cas Spijkers, Toine Hermsen, Peter Willems, François Geurds en Gerrit Greveling. Als een van de eerste restaurants in Nederland werd Chalet Royal bekroond met een Michelin-ster, en gedurende al die jaren mocht het vele beroemdheden en leden van diverse koninklijke huizen ontvangen.

Bijzondere ondernemers
Tegenwoordig biedt Chalet Royal onderdak aan twee bijzondere ondernemers. Meesterkok Edwin Kats verwelkomt u graag bij restaurant Noble, Mark Peet Visser exposeert zijn topcollecties in zijn galerie (in een prachtige aangebouwde vleugel). Met respectvolle verwijzing naar het roemrijke verleden heeft het pand de naam Chalet Royal behouden.

Even loskomen van de dagelijkse werkomgeving en de volledige aandacht aan uw gezelschap geven…

Restaurant Noble is de ideale plek voor een zakenlunch, zakendiner of besloten bijeenkomst.

 

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN: +31 73 613 23 31

NOBLE LUNCH

EEN BEGRIP
IN DEN BOSCH

NOBLE DINER

SMAAKVOL
SAMENSPEL

NOBLE ZAKELIJK

NO BUSINESS
AS USUAL