EDWIN KATS

Meesterkok in de internationale keuken

Aan het roer van restaurant Noble staat Edwin Kats. Op zijn 25ste behaalde hij – als jongste chef ooit – de titel SHV Meesterkok, de hoogste titel die een kok kan behalen. In 1995 ontving hij met Restaurant De Swaen een Michelin-ster, in 2002 met Restaurant La Rive zelfs twee.

Internationale ervaring
Edwin bracht twee eigen kookboeken uit en gaf demonstraties op vele nationale en internationale evenementen. In 2008 sloeg hij – na 25 jaar – zijn vleugels uit en ging naar het buitenland voor de InterContinental Hotels Group. Als executive chef was hij verantwoordelijk voor de gehele culinaire operatie van hotels in Libanon en China.

Inspiratie
Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, keerde Edwin vier jaar later terug om voor het culinair ondernemerschap te kiezen. In 2013 opende hij de deuren van restaurant Noble in het voormalige Chalet Royal in Den Bosch.

Even loskomen van de dagelijkse werkomgeving en de volledige aandacht aan uw gezelschap geven…

 

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN: +31 73 613 23 31.

NOBLE LUNCH

EEN BEGRIP
IN DEN BOSCH

NOBLE DINER

SMAAKVOL
SAMENSPEL

NOBLE ZAKELIJK

NO BUSINESS
AS USUAL