Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!

Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Bite van de dag

4,50

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6,50

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,75

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,50

Pani puri / Pompoen / Gekarameliseerd / Rozemarijn (4st) (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

11

Kroepoek / Aardappel / Paddenstoel (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

10

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

14

Kingkrab / Witte kool / Mosterd / Rozijnen

22

Dutch Yellowtail / Tomaat / Chorizo / Laurier

19

Tonijn / Rettich / Groene Curry / XO saus

20

Bospeen / Harissa / Feta / Kosho (v)

14

Steak tartaar / Piccalilly / Madame Jeanette / Eidooier

18

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Knolselderij

20

Warm

Knolselderij / Koolrabi / Tijm / Hennep (v)

14

Snoekbaars / Flageolets / Zure room / Gist / Citroen

18

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

20

Poulpo / Crustacé / Aardappel / Saffraan / Citroen

19

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

20

Sukade / Rosé gebraden / Paddenstoel / Koffie / Hazelnoot

20

Hert / Rode kool / Hete bliksem / Lavas

20

Fazant / Zuurkool / Schorseneren / Merg

18

SPECIALS

LANGOUSTINE

Langoustines / Antiboise / Gnocchi / Mimolette

35

Langoustines / Eendenlever / Artisjok / Pruim

42

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

48

Tomahawk, 800 gram

80

SIDE DISHES

Friet / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,50

Bloemkool / Kerrie / Rozijnen

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Pompoen / Feta / Sinaasappel / Veldsla / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

70

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Azië Tonijn / Rettich / Groene curry / XO saus

Frankrijk Poulpo / Crustacé / Aardappel / Saffraan / Citroen

Nederland Hert / Rode kool / Hete bliksem / Lavas

Internationaal Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

Fusion Aardpeer / Toffee / Peer / Miso

Bijpassend wijn arrangement 5 glazen

40

MENU PRESTIGE

88

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Dutch Yellowtail / Tomaat / Chorizo / Laurier

Kingkrab / Witte kool / Mosterd / Rozijnen

Snoekbaars / Flageolets / Zure room / Gist / Citroen

Fazant / Zuurkool / Schorseneren / Merg

Sukade / Rosé gebraden / Paddenstoel / Koffie / Hazelnoot

Époisses / Koffie / Aardappel / Vijg / Granola

Duindoorn / Brioche / Witte chocolade / Peterselie

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

48

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

37

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

45

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

1 pers

16

2 pers

28

Époisses / Koffie / Aardappel / Vijg / Granola

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

16,50

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

13

Duindoorn / Brioche / Witte chocolade / Peterselie

13

Aardpeer / Toffee / Peer / Miso

13

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Kerst bij Noble 2021

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! Bestaat er iets ...

Reserveer