Happiness is enjoying food and more…
Welkom in de wereld van Noble, waar het verzorgen van een onuitwisbare culinaire beleving onze missie is. Bij ons draait alles om het ongedwongen genieten. Nooit pretentieus, maar altijd vanuit oprechte gastvrijheid en een eerlijke keuken. Een keuken die zich laat karakteriseren door de eenvoud en kracht van pure producten. Blijven verrassen op basis van nieuwe technieken en inspiraties opgedaan over de hele wereld.
Wij geven met trots smaak aan één van de meest gerenommeerde restaurants van onze provincie en daarbuiten.
Onlangs heeft Noble een re-styling ondergaan, om te ontdekken hoe het vernieuwde interieur eruit ziet en te genieten van de nieuwste creaties uit de Noble keuken serveren wij in maart en april een kennismakingsarrangement (lunch maandag t/m zaterdag en diner maandag t/m donderdag).
Discover the new Noble arrangement >
Wij wensen u dan ook de mooiste ervaring toe!
Paling | brioche | crème Fraîche | haringkuit
9
Kaviaar | aardappel | crème Fraîche | bieslook
9
Gillardeau oester | No. 3 | sambai | bosui | limoen (1st)
6,75
Oester | Fines de claires | No. 3 | sherry azijn | sjalot | citroen (1st)
4,75
Jamón | blazquez | Ibérico | bellota
21,50
Artisjok | barigoule | saffraan | venkel
4,50
Aardappel krokant | ricotta | beurre noisette | hazelnoot (v)
7
Heeft u een allergie? Meld het ons.
Koud
Dorade | pruim I feta I radijs
24
Coquille | grapefruit I kwark I amaranth
22
Beef tartaar | prei I croutons I eidooier
22
Faux foie | groene appel I macadamia I toast (v)
18
Asperges | rabarber | geitenyoghurt | lavas (v)
18
Warm
Zeeduivel | scheermes I Lardo di Colonnata I dragon
26
Zeebaars | asperge I koolrabi I haringkuit
26
Lamsrug | daslook I asperge I zilte groenten
26
Zwezerik | Geitost kaas | ui | Hollandaise
26
Aubergine | yuzu koshõ I miso I bosui (v)
20
Groene asperge | burrata I kappertjesblad I pistache (v)
20
Langoustine | crustacé | bospeen | rode curry
50
Tarbot | bloemkool | kerrieblad | pandan
55
Tarbot | bloemkool | kerrieblad | pandan | kaviaar | 15 gram
90
Entrecôte, 200 gram
50
Côte de Boeuf, 800 gram
85
Wagyu | Japans | A5 | lende
88
Friet | 'de Frietbar' | dragon-zout | mayonaise
7
Asperge | peterselie | eigeel | 4st
10
Romaine | croutons | parmezaan | appel
8
2-gangen lunchmenu
46
3-gangen lunchmenu
54
5-GANGEN | 7-GANGEN*
85 | 100
Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!
Dorade | pruim I feta I radijs
Beef tartaar I Prei I croutons I eidooier
Tarbot | bloemkool | kerrieblad | pandan *
Aubergine | yuzu koshõ I miso I bosui (v)
Lamsrug | daslook I asperge I zilte groenten
Bleu d’Auvergne | goji I vijg I witte chocolade*
Aardbei | tomaat | verjus | verveine
Bijpassend wijn arrangement 5 glazen
47,50
Bijpassend wijn arrangement 7 glazen
66,50
Ons Menu Prestige is uit te breiden met een selectie van kazen (4st)
12
5-GANGEN | 7-GANGEN*
80 | 90
Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!
Asperge | rabarber | geitenyoghurt | lavas
Faux foie | groene appel I macadamia I toast
Groene asperge | burrata I kappertjesblad I pistache *
Aubergine | yuzu koshõ I miso I bosui
Prei | daslook I zeewier I zilte groenten
Bleu d’Auvergne | goji I vijg I witte chocolade*
Aardbei | tomaat | verjus | verveine
Ons Menu Prestige is uit te breiden met een selectie van kazen (4st)
12
Al onze prijzen zijn in euro‘s
Kaas | selectie | amandel-gember cracker | roggekrentenbrood
3 soorten
12
5 soorten
18
7 soorten
24
Bleu d’Auvergne | goji I vijg I witte chocolade
10
Noble | Dame blanche | Madagascar Vanille | room | Valrhona chocolade
17,50
Chocolade | pinda | citrus | laurier
15
Aardbei | tomaat | verjus | verveine
15
Happiness is enjoying food and more…
Welkom in de wereld van Noble, waar het verzorgen van een onuitwisbare culinaire beleving onze missie is. Bij ons draait alles om het ongedwongen genieten. Nooit pretentieus, maar altijd vanuit oprechte gastvrijheid en een eerlijke keuken. Een keuken die zich laat karakteriseren door de eenvoud en kracht van pure producten. Blijven verrassen op basis van nieuwe technieken en inspiraties opgedaan over de hele wereld.
Wij geven met trots smaak aan één van de meest gerenommeerde restaurants van onze provincie en daarbuiten.
Onlangs heeft Noble een re-styling ondergaan, om te ontdekken hoe het vernieuwde interieur eruit ziet en te genieten van de nieuwste creaties uit de Noble keuken serveren wij in maart en april een kennismakingsarrangement (lunch maandag t/m zaterdag en diner maandag t/m donderdag).
Discover the new Noble arrangement >
Wij wensen u dan ook de mooiste ervaring toe!
De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.
Discover new Noble Onlangs heeft Noble een re-styling ondergaan, ...
Asperges in het veld is een bijzondere culinaire ervaring; u geniet op ...
Met een verrassend Noble pop-up restaurant zijn wij ook in 2024 weer aanwezig op het ...