Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Witlof / Walnoot dip / Gedroogde blauwe kaas (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Peterselie / Dashi / Sambai azijn

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

13,50

Kingkrab / Gember pickle / Kokos / Nori / Passievrucht

19

Tonijn tartaar / Oester crème / Oesterblad / Nashipeer / Sjalot

17

Octopus / Groene asperge / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

18,50

Iberico ribfingers / Gerookte yoghurt / Daslook / Kaffir

19

Cous cous / Baba Ganoush / Granaat appel / Zwarte olijf / Harissa (v)

13

Okonomiyaki / Wasabi / Gefermenteerde Knoflook / Crispy beef / Bonito

16,50

Beef tartaar / Topinamboer / Eidooier / Codium / Nori

17

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

19

Warm

Bloemkool / Kerrie / Amandel / Witte druif (v)

13

Dorade / Kreeft / Brioche / Oude brokkel / Rouille

19

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

19

Tongschar / Venkel / Grapefruit / Ponzu

18

Coquille / Flageolets / Cassoulet / Runderkaantjes / Foie

19

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

19

Buikspek / Teriyaki / Miso / Knolselderij / Argentijnse garnaal / Sesam

17

Hoender / Doperwt / Cantharel / Miso

19

Runder rib-eye / BBQ / Mosterd / Sukade / Ui / Artisjok

19

SPECIALS

ANNA DUTCH KAVIAAR

Anna Dutch kaviaar / 20 gram / Opperdoezer ronde / Vichyssoise / Merg

42

Kreeft / Dashi / Bloemkool / Anna Dutch kaviaar / 10 gram

55

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,25

Groene asperge / Bimi / Saus Romesco

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Poké bowl / Sushi rijst / Tonijn / Sojaboon / Komkommer / Sjalot

18,50

Veldsla / Antiboise / Avocado / Asperges / Tuinkers / Peiloté

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

65

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Fusion Cous cous / Baba Ganoush / Granaat appel / Zwarte olijf / Harissa (v)

Europa Kingkrab / Gember pickle / Kokos / Nori / Passievrucht

Azië Beef tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

Spanje Tongschar / Venkel / Grapefruit / Paling / Ponzu

Fusion Hoender / Doperwt / Cantharel / Miso

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Frankrijk Avocado / Appel / Bergamot / Jalapeño

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

80

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Tonijn tartaar / Oester crème / Oesterblad / Nashipeer / Sjalot

Iberico ribfingers / Gerookte yoghurt / Daslook / Kaffir

Coquille / Flageolets / Cassoulet / Runderkaantjes / Foie

Octopus / Groene asperge / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

Buikspek / Teriyaki / Miso / Knolselderij / Argentijnse garnaal / Sesam

Runder rib-eye / BBQ / Mosterd / Sukade / Artisjok

Brillat Savarin / Zuring / Bleekselderij / Amandel

Mandarijn / Structuren / Witte chocolade / Rode biet / Chiboust

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

34

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

42

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

16

2 pers

28

Brillat Savarin / Zuring / Bleekselderij / Amandel

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Avocado / Appel / Bergamot / Jalapeño

12,50

Mandarijn / Structuren / Witte chocolade / Rode biet / Chiboust

12,50

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Open on monday

1 sep - 30 dec

Maandag uit eten? Natuurlijk kan dat bij Noble! Op de eerste werkdag van de ...

Kerst bij Noble

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke kerst bij Noble! Samen met uw ...

Sluiting Oud en Nieuw 31 december & 1 januari

31 dec - 1 jan

Noble is gesloten op oudjaar – dinsdag 31 december – en op nieuwjaarsdag – woensdag 1 januari 2020. Wij verwelkomen ...

Reserveer