Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!

Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Bite van de dag

4,75

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6,50

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

4,75

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,50

Pani puri / Piri Piri / Munt (4st) (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

12

Kroepoek / Furikake / Ponzu (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

11

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

16

Tonijn / Mojama / Komkommer / Amandel / Onrijpe aardbei

22

Dorade / Tartaar / Avocado / Vadouvan / Mosterdzaad / Tomaat

20

Zeeduivel / Knolselderij / Hazelnoot / Peterselie

20

Biet / Gerookte kwark / Koffie / Jonge laurier (v)

16

Dry aged / Beef / Boleet / Dashi / Umeboshi / Soya boon

20

Ossenstaart / Oester / Knolselderij / Hollandaise / Citroen

20

Warm

Prei / Kervel / Ricotta salata / Jus / Gepofte groenten (v)

16

Rogvleugel / Paling / Snijboon / Aardappel / Doperwt / Zure room

20

Snoekbaars / Crustacé / Sardien / Tomaat / Olijf

20

Kabeljauw / Tom kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

20

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

22

Iberico / Secreto / Paddenstoel / Braam / Hazelnoot

21

Kalfs sukade / Rosé / Bospeen / Pompoen / Vinaigrette

22

SPECIALS

LANGOUSTINE

Langoustines / Crustacé / Chorizo / Tomaat / Olijf

38

Langoustines / Kervel / Ricotta salata / Jus / Gepofte groenten

38

TARBOT

Tarbot / Paddenstoel / Knolselderij / Hazelnoot

40

Tarbot / Paling / Snijboon / Aardappel / Doperwt / Zure room

40

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

48

Côte de boeuf, 800 gram

82

SIDE DISHES

Friet / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

6

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

9

Bloemkool / Kerrie / Rozijnen

9

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Pompoen / Feta / Sinaasappel / Veldsla / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

70

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Fusion Tonijn / Mojama / Komkommer / Amandel / Onrijpe aardbei

Nederland Prei / Kervel / Ricotta salata / Jus / Gepofte groenten (v)

Provence Snoekbaars / Crustacé / Sardien / Tomaat / Olijf

Frankrijk Kalfs sukade / Rose / Bospeen / Pompoen / Vinaigrette

Internationaal Aardbei / Buchu thee / Brioche / Citrus

Bijpassend wijn arrangement 5 glazen

42,50

Onze Noble Experience is uit te breiden met een selectie van kazen (4st)

10

MENU PRESTIGE

88

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Dorade / Tartaar / Avocado / Vadouvan / Mosterdzaad / Tomaat

Biet / Gerookte kwark / Koffie / Jonge laurier (v)

Langoustine / Crustacé / Sardien / Tomaat / Olijf

Tarbot / Paling / Snijboon / Aardappel / Doperwt / Zure room

Entrecôte / Dry aged / Bospeen / Pompoen / Vinaigrette

Stilton / Blauwe bes / Shiso / Kombucha / Paradijszaad

Rabarber / Zuring / Oost Indische Kers / Geiten yoghurt

Bijpassend wijn arrangement 7 glazen

58

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

1 pers

16

2 pers

28

Stilton / Blauwe bes / Shiso / Kombucha / Paradijszaad

9,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

16,50

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

14

Rabarber / Zuring / Oost Indische Kers / Geiten yoghurt

14

Aardbei / Buchu thee / Brioche / Citrus

14

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Reserveer