Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!

Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Pani puri / Bloemkool / Garam masala / Bieslook (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Aardappel / Dragon (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,50

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

14

Kingkrab / Meloen / Snijboon / Jalapeño / Duindoorn

20

Hamachi / Quinoa / Komkommer / Groene curry / Rode peper

19

Dorade roze / Ceviche / Groene asperge / Burrata / Peterselie

18

Koolraap / Biet / Citroen / Passievrucht / Madras / Pinda (v)

13

Gerookte bavette / Colatura / Radijs / Tomaat

17

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

19

Warm

Knolletjes / Feta / Aardappel fondant / Jus / Gepofte groenten (v)

14

Griet / Pandan rijst / Bloemkool / Kerrie

18

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

20

Coquille / Paling / Doperwt / Verveine / Parmezaan

19

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

20

Hoenderfilet / Knolselderij / Belper knolle kaas / Umeboshi

17

Ossenstaart / Merg / Hollandse peultjes / Mierikswortel / Sherry

18

Buikspek / Artisjok / Haringkuit / Avocado / Marloeskes

19

SPECIALS

LANGOUSTINES

Langoustines / Knolletjes / Feta / Jus / Knolselderie

36

Langoustines / Ossenstaart / Aardappel / Belper knolle kaas / Crustacé

36

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,25

Bloemkool / Seroendeng / Rozijnen / Kerrie

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Witlof / Peer / Pecannoten / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

68

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Nederland Koolraap / Biet / Citroen / Passievrucht / Madras / Pinda (v)

Europa Dorade roze / Ceviche / Groene asperge / Burrata / Peterselie

Fusion Gerookte bavette / Colatura / Radijs / Tomaat

Frankrijk Coquille / Paling / Doperwt / Verveine / Parmezaan

Fusion Hoenderfilet / Knolselderij / Belper knolle kaas / Umeboshi

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Azië Kokos / Grapefruit / Witte chocolade / Sereh / Kaffir

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

32/40

MENU PRESTIGE

85

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Hamachi / Quinoa / Komkommer / Groene curry / Rode peper

Kingkrab / Meloen / Snijboon / Jalapeño / Duindoorn

Langoustine / Knolletjes / Feta / Jus / Knolselderie

Griet / Pandan rijst / Bloemkool / Kerrie

Buikspek / Artisjok / Haringkuit / Avocado / Marloeskes

Ossenstaart / Merg / Hollandse peultjes / Mierikswortel / Sherry

Rosso Imperial / Rabarber / Steranijs / Zuurdesem

Karnemelk / Venkel / Dille / Mierikswortel

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

48

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

36

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

44

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

16

2 pers

28

Rosso Imperial / Rabarber / Steranijs / Zuurdesem

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Karnemelk / Venkel / Dille / Mierikswortel

12,50

Kokos / Grapefruit / Witte chocolade / Sereh / Kaffir

12,50

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Open on monday

1 jan - 31 dec

Maandag uit eten? Natuurlijk kan dat bij Noble! Op de eerste werkdag van de ...

Reserveer