Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!

Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6,50

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Pani puri / Pompoen / Gekarameliseerd / Rozemarijn (4st) (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Aardappel / Paddenstoel (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

14

Kingkrab / Amandel / Groene asperge / Haringkuit / Eidooier

22

Dutch Yellowtail / Tomaat / Chorizo / Laurier

19

Tonijn / Rettich / Groene Curry / XO saus

20

Komkommer / Courgette / Yoghurt / Grapefruit (v)

14

Steak tartaar / Piccalilly / Madame Jeanette / Eidooier

18

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Knolselderij

19

Warm

Prei / Kervel / Oude kaas / Jus / Gepofte groenten / Dashi (v)

14

Snoekbaars / Flageolets / Zure room / Gist / Citroen

18

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

20

Coquille / Camarones / Crustacé / Groene asperges / Koolrabi

19

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

20

Sukade / Rosé gebraden / Paddenstoel / Koffie / Hazelnoot

20

Hoender / BBQ / Artisjok / Polenta

18

Short rib / Antiboise / Paprika / Gezouten citroen / Snijboon

18

SPECIALS

TARBOT

Tarbot / Filet / Brie de Meaux / Knolselderij / Stucturen

34

Tarbot / Filet / Oester / Spinazie / Lardo / Zure room

38

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,50

Bloemkool / Kerrie / Rozijnen

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Pompoen / Feta / Sinaasappel / Veldsla / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

70

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Brabant Komkommer / Courgette / Yoghurt / Grapefruit (v)

Azië Tonijn / Rettich / Groene curry / XO saus

Frankrijk Steak tartaar / Piccalilly / Madame Jeanette / Eidooier

Spanje Coquille / Camarones / Crustacé / Groene asperges / Koolrabi

Fusion Sukade / Rosé gebraden / Paddenstoel / Koffie / Hazelnoot

Internationaal Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

Nederland Duindoorn / Brioche / Witte chocolade / Peterselie

Bijpassend wijn arrangement 5 glazen

40

MENU PRESTIGE

85

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Dutch Yellowtail / Tomaat / Chorizo / Laurier

Kingkrab / Amandel / Groene asperge / Haringkuit / Eidooier

Snoekbaars / Flageolets / Zure room / Gist / Citroen

Hoender / BBQ / Artisjok / Polenta

Short rib / Antiboise / Paprika / Gezouten citroen / Snijboon

Époisses / Koffie / Aardappel / Vijg / Granola

Lychee / Citrus / Komkommer / Zuring / Merengue

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

48

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

37

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

45

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

1 pers

16

2 pers

28

Époisses / Koffie / Aardappel / Vijg / Granola

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Duindoorn / Brioche / Witte chocolade / Peterselie

12,50

Lychee / Citrus / Zuring / Merengue

12,50

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Reserveer