Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Wortel / Gebrand / Kokos / Yuzu / Knoflook amandelen

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Peterselie / Dashi / Sambai azijn

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

13,50

Kingkrab / Gember pickle / Kokos / Nori / Passievrucht

19

Tonijn tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

17

Octopus / Groene asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

18,50

Coquille / Pompoen / Yuzu / Oesterblad / Zuurdesem / Ginger beer

19

Bospeen / Geitenkaas / Pijnboompit / Saffraan (v)

13

Okonomiyaki / Wasabi / Gefermenteerde Knoflook / Crispy beef / Bonito

16,50

Beef tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

17

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

19

Bloemkool / Kerrie / Amandel / Witte druif (v)

13

Corvina / Kreeft / Oude brokkel / Rouille

19

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

19

Grietfilet / Crispy skin / Marloeskes / Bordelaise saus

18

Kalfswang / Cashewnoot / Crème / Crumble / Artisjok

17

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

19

Buikspek / Teriyaki / Miso / Knolselderij / Argentijnse garnaal / Sesam

17

Eend / Gele biet / Koffie / Hazelnoot

19

Diamant haas / Szechuan peper / Rode biet / Groene kool / Persillade

19

SPECIALS

Zeetong / Roomboter / Peterselie / Citroen

28

Zeetong filet / Aardpeer / Jeneverspek / Hazelnoot

28

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,25

Bloemkool / Geroosterd / Ceasar dressing / Zwarte peper

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Poké bowl / Sushi rijst / Tonijn / Sojaboon / Komkommer / Sjalot

18,50

Veldsla / Radicchio / Blauwe kaas / Balsamico / Vijg / Pijnboompit

16,50

Mesclun / Komkommer / Mais / Wortel / Kruiden

8

NOBLE EXPERIENCE

65

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Nederland Bospeen / Geitenkaas / Pijnboompit / Saffraan (v)

Fusion Tonijn tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

Azië Okonomiyaki / Gefermenteerde knoflook / Crispy beef /Bonito

Frankrijk Grietfilet / Crispy skin / Marloeskes / Bordelaise saus

Europa Eend / Gele biet / Koffie / Hazelnoot

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Frankrijk Koffie / Passievrucht / Praliné

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

80

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Kingkrab / Gember pickle / Kokos / Nori / Passievrucht

Beef tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

Coquille / Pompoen / Yuzu / Oesterblad / Zuurdesem / Ginger beer

Octopus / Groene Asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

Buikspek / Teriyaki / Miso / Knolselderij / Argentijnse garnaal / Sesam

Diamanthaas / Szechuan peper / Rode biet / Groene kool / Persillade

Epoisse / Crème / Druif / Zuurdesem / Foie

Avocado / Appel / Bergamot / Jalapeño

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

34

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

42

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

16

2 pers

28

Epoisse / Crème / Druif / Zuurdesem / Foie

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Avocado / Appel / Bergamot / Jalapeño

12,50

Koffie / Passievrucht / Praliné

12,50

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Wonderful wines by Noble

28 mrt

Voor deze editie van Wonderful Wines nemen wij u mee naar Duitsland. ...

Sounds & Bites April

18 apr

Natuurlijk gaan wij ook in de eerste maanden van 2019 weer door met de succesvolle ...

Paasbrunch

21 apr - 22 apr

Pasen brengt u natuurlijk graag door met uw dierbaren. Kom ...

Reserveer