Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

5,75

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18

Wortel / Gebrand / Kokos / Yuzu / Knoflook amandelen

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

9

Kroepoek / Peterselie / Dashi / Sambai azijn

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

8

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE SIGNATURES

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit

13

Pekingeend / Pannenkoekjes / Komkommer / Lente-ui / Hoisin

15

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

18

KOUD / LAUWWARM

Taco / King krab / Salade / Mole saus / Rode ui / Koriander cress

18

Meerval / Aardappel-Parmezaan crème / Crispy chicken / Mierikswortel

16

Octopus / Asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

18

Tonijn / Ceviche / Yuzu / Kaffir / Wasabi / Ponzu

18

Biet / Structuren / Steranijs / Amandel / Hangop (v)

12

Okonomiyaki / Crustacé / Gefermenteerde Knoflook / Krokante lam / Bonito

16

Beef tartaar / Eidooier / Colatura / Asperge pickle / Forelkuit / Soja / Zuring

16

SALADES

Poké bowl / Sushi rijst / Tonijn / Sojaboon / Komkommer / Sjalot

18

Panzanella / Noble tijgerbrood / Rode ui / Tomaat / Ansjovis / Balsamico

16

WARM

Spitskool / Geroosterd / Escabeche / Groene appel / Avocado (v)

12

Heilbot / Groene asperge / Doperwt / Basilicum / Beurre noisettes

18

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

18

Corvina / Waterkers / Crispy beef / Haringkuit / Ponzu

16

Kalfswang / Cashewnoot / Crème / Crumble / Artisjok

16

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

18

Buikspek / Pompoen / Tandoori / Spicy nashi peer / Mosterdzaad

16

Lam / Schouder / Rib / Gnocchi / Aubergine / Schapenyoghurt / Persillade

18

Hoender / Pinda / Satéh / Mango / Bloemkool pickle / Furikake

18

OOSTERSCHELDE KREEFT

Oosterschelde kreeft / Wortel / Kappertjes / Gerookte merg / Vadouvan

28 / 55

Oosterschelde kreeft / Jenever spek / Artisjok / Nage / Olijfcrunch

28 / 55

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

45

Tomahawk, 800 gram

75

GARNITUREN

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5

Bimi / Geroosterd / Togarashi / Sesam / Knoflook

8

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8

Mesclun / Komkommer / Mais / Wortel / Kruiden

8

NOBLE EXPERIENCE

62

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Nederland Biet / Structuren / Steranijs / Amandel / Hangop (

Zuid Amerika Tonijn / Ceviche / Yuzu / Kaffir / Wasabi / Ponzu

Fusion Beef tartaar / Eidooier / Colatura / Asperge pickle / Forelkuit / Soja

Fusion Heilbot / Groene asperge / Doperwt / Basilicum / Beurre noisettes

Azië Hoender / Pinda / Satéh / Mango / Bloemkool pickle / Furikake

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Nederland Aardbei / Kwark / Luchtig / Tomaat / Basilicum

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

78

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Taco / King krab / Salade / Mole saus / Rode ui / Koriander cress

Meerval / Aardappel-Parmezaan crème / Crispy chicken / Mierikswortel

Octopus / Asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

Watermeloen / Sorbet / Karnemelk-Mierikswortel / Basilicumolie

Buikspek / Pompoen / Tandoori / Spicy nashi peer / Mosterdzaad

Lam / Schouder / Rib / Gnocchi / Aubergine / Schapenyoghurt / Persillade

Parmezaanse kaas / Tomaat / Aardbei / Olijf / Verjus / Rozen

Crème caramel / Framboos / Rabarber / Tonkaboon roomijs / Framboosazijn

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

32,50

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

40

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

15

2 pers

26

Parmezaanse kaas / Tomaat / Aardbei / Olijf / Verjus / Rozen

8

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12

Crème caramel / Framboos / Rabarber / Tonkaboon roomijs / Framboosazijn

12

Aardbei / Kwark / Luchtig / Tomaat / Basilicum

12

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Sounds & Bites Oktober

11 okt

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Wonderful Wines by Noble

22 okt

Tijdens deze Wonderful Wines op 22 oktober nemen we u mee naar Zuid-Afrika ...

Gastchef Dennis Kuipers

29 okt

Executive Chef  Restaurant Vinkeles* (The Dylan Amsterdam)

De 5 van Lars Albers

30 okt

Chef de Cuisine Noble* Al sinds de opening van Noble is Lars ...

Around the world met Edwin Kats

31 okt

Patron-Cuisinier Noble* Op deze avond ga ik nog één keer terug in ...

Gaja Wines

1 nov

Italiaanse topwijnen van Kwast-wijnkopers Na de succesvolle Wonderful Wines in maart 2015 met ...

Gastchef Robert Kranenborg

2 nov

Leermeester en TV Chef Deze chef behoeft geen nadere introductie, een van ...

Sounds & Bites November

15 nov

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Next Generation-Diner (3de editie)

25 nov

Tijdens het Next Generation-diner nemen meerdere (sous-) chefs van de bij ...

Sounds & Bites December

20 dec

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Kerst bij Noble 2018

24 dec - 26 sep

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke kerst bij Noble! Samen met uw ...

Reserveer