Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!

Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Bite van de dag

4,50

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6,50

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

4,50

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,50

Pani puri / Piri Piri / Munt (4st) (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

11

Kroepoek / Furikake / Ponzu (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

10

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

15

Coquilles / Zeewier / Kombu / Rabarber / Radijs

20

Tonijn / Rettich / Groene Curry / XO saus

20

Zeeduivel / Knolselderij / Asperge / Hazelnoot / Peterselie

20

Asperge / Geitenkaas / Karnemelk / Mierikswortel / Dille (v)

16

Dry aged / Beef / Boleet / Dashi / Umeboshi / Soya boon

20

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Knolselderij

20

Warm

Mai-take / Sesam / Miso / Tahine (v)

15

Rogvleugel / Asperge / Beurre noisette / Granny Smith

20

Kabeljauw / Tom kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

20

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

20

Kalf / Haas / Daslook / Asperge / Aardappel

22

Livar / Buikspek / Bottarga / Kimchi / Aardappel

20

Lam / Filet / Bout / Courgette / Munt / Naan

20

SPECIALS

LANGOUSTINE

Langoustines / Bospeen / Harissa / Crustacé / Sugar snaps

38

Langoustines / Asperge / Daslook / Eidooier

38

TARBOT

Tarbot / Mai-take / Sesam / Miso / Tahine

40

Tarbot / Asperge / Aardappel / Zure room / Haringkuit

40

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

48

Côte de boeuf, 800 gram

80

SIDE DISHES

Friet / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

6

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

9

Hollandse asperges / Hollandaise / Daslook (4st)

10

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Pompoen / Feta / Sinaasappel / Veldsla / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

70

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Azië Tonijn / Rettich / Groene curry / XO saus

Nederland Rogvleugel / Asperge / Beurre noisette / Granny Smith

Lam / Filet / Bout / Courgette / Munt / Naan

Internationaal Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

Frankrijk Boekweit / Haver / Kwark / Honing

Bijpassend wijn arrangement 5 glazen

40

MENU PRESTIGE

88

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Coquilles / Zeewier / Kombu / Rabarber / Radijs

Zeeduivel / Knolselderij / Asperge / Hazelnoot / Peterselie

Langoustines / Bospeen / Harissa / Crustacé / Sugar snaps

Tarbot / Mai-take / Sesam / Miso / Tahine

Kalf / Haas / Daslook / Asperge / Aardappel

Stilton / Blauwe bes / Shiso / Kombucha / Paradijszaad

Aardbei / Buchu thee / Brioche / Citrus

Bijpassend wijn arrangement 7 glazen

56

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

1 pers

16

2 pers

28

Stilton / Blauwe bes / Shiso / Kombucha / Paradijszaad

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

16,50

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

13

Boekweit / Haver / Kwark / Honing

13

Aardbei / Buchu thee / Brioche / Citrus

13

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Reserveer