MENUKAART
WIJNKAART

HAPPINESS IS
ENJOYING FOOD
AND MORE ….

Een keur aan kleinere gerechten met wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties. Met gebruik van pure ingrediënten, authentieke bereidingswijzen en begeleid door prachtige wijnen. En dat in een ongedwongen ambiance, in een stijlvol pand met een rijk culinair verleden – zo aangenaam kan het leven zijn!

Op de grens van stad en natuur staat een team van gepassioneerde professionals voor u klaar om u een fantastische culinaire beleving te bezorgen. Bij ons geen traditionele ‘losse’ gerechten, maar een eigentijdse ontdekkingstocht langs het beste wat de internationale keuken te bieden heeft. U kiest de volgorde, u bepaalt het tempo, het is uw avond.

Bij restaurant Noble staat immers maar één ding centraal: de smaak van genieten. En dat is niet onopgemerkt gebleven: Noble is op 12 december 2016 bekroond met een Michelinster!

RESERVEREN

NOBLE LUNCH

EEN BEGRIP
IN DEN BOSCH

NOBLE DINER

SMAAKVOL 
SAMENSPEL

NOBLE ZAKELIJK

NO BUSINESS
AS USUAL

MEET THE CHEFS

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

PATRON-CUISINIER

EDWIN KATS

Edwin leerde het vak van vermaarde topchefs, werkte met de mooiste producten en deed wereldwijd ervaring op met de meest verfijnde smaken… En hij brengt het allemaal samen  bij restaurant Noble. Hier laat hij zijn gasten op verrassende wijze kennismaken met de authentieke eigenschappen van de internationale keuken. Maar een ‘guilty pleasure’ heeft hij ook: chocolade, in al zijn verschijningsvormen…

Meer over EDWIN >

CHEF

LARS ALBERS

Al sinds de opening is Lars een van de grote smaakmakers van Noble. Zijn passie is het werken met de mooiste pure producten. En dat hoeft heus niet altijd iets exotisch te zijn; geef hem tomaat of bieslook en Lars tovert elk gerecht om tot een kunstwerkje. Zijn lievelingsgerecht? Moeilijk kiezen voor een fijnproever als hij is. Maar uiteindelijk toch een simpel bordje gebakken rijst (maar dan wel héél goed uitgevoerd).

SOUSCHEF

TOM SCHOONUS

Ooit werkte Tom als leerling van Edwin in het Amstel Hotel. Nu maakt hij de meest fantastische gerechten bij Noble. Zijn specialiteit is het maken van sauzen. En dan bij voorkeur door de ingrediënten met behulp van verdamping te vermengen, om zo een ware smaakexplosie tot stand te brengen. Zijn favoriete gereedschap in de keuken? Een liniaal … onmisbaar om naast de smaak ook de presentatie te perfectioneren.