NOBLE@HOME WEEKMENU
Thuis van Noble genieten

Bestel uw Noble@Home menu en geniet thuis van de smaken van Noble.

De gerechten van Noble@Home zijn makkelijk met enkele duidelijk omschreven handelingen in elke keuken te maken.
Om het feest compleet te maken heeft onze sommelier enkele mooie bijpassende wijnen geselecteerd.
Wij verrassen u elke week weer met een nieuw menu.

Bestellen kan tot uiterlijk twee uur voor het tijdstip wanneer u de bestelling wenst op te halen via de button.
Afhalen kan op donderdag t/m zondag tussen 12.00 en 18.30 uur.
Tijdens de bereiding en het afhalen zullen wij uiteraard de RIVM maatregelen nauwkeurig volgen.

Bestellen Noble@Home

Menu Noble@Home

Noble@Home menu week 14 – 8 t/m 11 april / € 45,- p.p.
Zalm / Asperges / Dille / Oost-Indische kers / Granny Smith
Kabeljauw / Thom kha kai / Shiitake / Sjalot zoetzuur / Kokos / Pinda
Kogelbiefstuk / Spitskool / Aardappel / Sjalotten jus
Cheesecake / Bosbes / Amandel / Witte chocolade / Citroentijm

Helaas kunnen wij niet afwijken van de gerechten/het menu en rekening houden met dieetwensen en allergieën.

Bijpassend wijnarrangement 4 glazen € 28,- p.p
Om het Noble@Home menu tot een echt Noble Experience te maken hebben we ook een wijnarrangement samengesteld. Per gang hebben we 1 glas  begeleidende wijn uitgezocht om de keuken van Restaurant Noble nog beter tot zijn recht te laten komen. Uiteraard als u in een iets groter gezelschap bent zijn de wijnen ook per fles te bestellen.

PowerSlim Kookboek
PowerSlim heeft eind december 2020 een nieuw kookboek uitgebracht; ‘Uit de hand van topchefs’. In dit boek staan ook twee prachtige gerechten van onze patron-cuisinier Edwin Kats. Dit boek is nu te koop bij restaurant Noble via het formulier Noble@Home of ter plekke als u uw bestelling komt ophalen. Wilt u het boek gesigneerd hebben door Edwin Kats, graag dit vermelden bij het opmerkingenveld. Wij verzorgen dit graag voor u.

Koud
Koolraab / Citroen / Passievrucht / Gele biet / Madras / Pinda (v) / 10
Zalm / Asperge / Dille / Oost-Indische kers / Granny Smith / 12

Warm
Kalfssukade / Bloemkool / Piquilo / Olijf / Pijnboompit / 15
Kabeljauw / Tom kha kai / Shiitake / Sjalot zoetzuur / Kokos / Pinda / 15
Kogelbiefstuk / Spitskool / Aardappel / Sjalotten jus / 15
Aubergine / Aardappel / Ui / Winterpeen (v) / 12

Dessert
‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango / 10
Cheesecake / Bosbes / Amandel / Witte chocolade / Citroentijm / 12
Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge (2 pers) / 25

Extra
Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota / 15
Tom Kha kai (1 liter) / 12,50
Noble / Dropkogels / 10 st / 10
Friandises / Bonbon / Madeleine / Dropbal / Macaron (4st) / 5
Noble / Olijfolie / Fles / 22
Noble / Kaas / 6,50

Groot Culinair Croquettenboek
Uit het Groot Culinair Croquettenboek van Edwin Kats, wekelijks 2 nieuwe croquetten (20 grams), lekker voor bij de borrel.
Aubergine / Sesam / Rozemarijn / 4st (v) / 6
Garnaal / Artisjok / Roze peper / 4 st / 6

Komt u er niet uit of heeft u vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073 6132331 of per e-mail via info@restaurantnoble.nl.
Telefonisch maandag tot en met woensdag tussen 10.00 en 17.00uur
Donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 19.00uur
Zaterdag en zondag tussen 12.00 en 19.00uur

Upcoming events

Reserveer