Patron-Cuisinier Noble*
Op deze avond ga ik nog één keer terug in de tijd van mijn inmiddels drieëndertigjarige carrière en laat ik u mijn mooiste gerechten proeven uit mijn periode bij De Swaen*, Vermeer*, La Rive**, Beiroet en Nanjing. Gerechten met een eigen verhaal en bijzondere herinneringen. Toen ik als zeventienjarig jochie als leerling begon in het Kurhaus Hotel te Scheveningen had ik nooit durven dromen dat ik bij al deze gerenommeerde restaurants als chef leiding zou geven aan de keukenbrigades. Na mijn opleiding heb ik in 1993 op vijfentwintigjarige leeftijd als jongste kok ooit (en nog) mijn Meesterkok-titel behaald, iets waar ik uiteraard nog steeds ontzettend trots op ben.
Om dit alles en het vijfjarig bestaan van Noble te vieren komen de mooiste gerechten van deze periode voorbij, begeleid door mooie wijnen geschonken uit uitsluitend magnums. Gaat u met mij op reis?
€ 125,- per persoon voor het vijfgangendiner, inclusief amuses, wijnen en Champagne. Ontvangst: 18:30 uur, aanvang diner: 19:00 uur. Reserveren is gewenst.
Discover new Noble Onlangs heeft Noble een re-styling ondergaan, ...
Asperges in het veld is een bijzondere culinaire ervaring; u geniet op ...
Met een verrassend Noble pop-up restaurant zijn wij ook in 2024 weer aanwezig op het ...