Executive Chef Restaurant Vinkeles* (The Dylan Amsterdam)
Sinds 2006 is Dennis het onmiskenbare gezicht van Vinkeles. Voor die tijd werkte hij ruim zeven jaar bij mij als executive souschef – eerst bij Vermeer en daarna bij La Rive in het Amstel Hotel. Hoogtepunt voor ons samen was het behalen van twee Michelinsterren en de verzorging van het diner ter ere van het koninklijk huwelijk, beide in 2002. In de periode die we samen aan het roer stonden van La Rive slaagde Dennis in 2003 voor zijn SVH Meesterkok-proef en behaalde daarmee het hoogst haalbare diploma mogelijk voor een Nederlandse chef.
Sinds de aanstelling van Dennis in 2006 als chef bij The Dylan Amsterdam en Restaurant Vinkeles vaart het restaurant een nieuwe en uitdagende koers. Zijn gerechten kenmerken zich door een geraffineerde combinatie van de klassieke en moderne Franse keuken, met hier en daar een internationaal tintje.
Tijdens het diner zal Dennis u laten kennismaken met drie van zijn mooiste gerechten waaronder een van zijn signature dishes: eendenlever met karamel, amandel en chocolade. De brigade van Noble vult het menu aan met drie prachtige gerechten. Een voor mij zeer bijzondere avond die ik u van harte aanbeveel.
€ 135,- per persoon voor het zesgangendiner, inclusief amuses, wijnen en Champagne. Ontvangst: 18:30 uur, aanvang diner: 19:00 uur. Reserveren is gewenst.
Discover new Noble Onlangs heeft Noble een re-styling ondergaan, ...
Pasen brengt u natuurlijk graag door met uw dierbaren. Tweede paasdag zijn we bij ...
Asperges in het veld is een bijzondere culinaire ervaring; u geniet op ...
Met een verrassend Noble pop-up restaurant zijn wij ook in 2024 weer aanwezig op het ...