Leermeester en TV Chef
Deze chef behoeft geen nadere introductie, een van de grootste Nederlandse chefs van de afgelopen decennia. In het verleden heb ik tweemaal met Robert gewerkt, van 1990 tot 1992 als chef de partie in Hotel-restaurant Corona* in Den Haag en aansluitend tot 1994 als souschef in het Amstel Hotel (La Rive**) te Amsterdam. In die periode heeft Robert mij gevormd als chef, veel kennis bijgebracht, met de mooiste producten laten werken en laten zien wat de opofferingen zijn om een topchef te worden.
Naast veel deelnames in jury’s van kookprogramma’s is Robert actief als adviseur voor verschillende restaurants en is hij betrokken bij de hamburgerketen Thrill Grill. Zijn recentste uitdaging is het opstarten van een neo-brasserie, A-Musée en Bar, achter het Rijksmuseum op de Weteringschans met alleen maar vrouwelijke chefs.
Uiteraard ben ik trots dat ik op deze avond samen met mijn leermeester samen zes gangen mag koken. Robert laat drie van zijn beste gerechten proeven en wij zullen niet achterblijven met drie mooie creaties. Als dat geen unieke avond wordt!
€ 150,- per persoon voor het zesgangendiner, inclusief amuses, wijnen en Champagne. Ontvangst: 18:30 uur, aanvang diner: 19:00 uur. Reserveren is gewenst.
Discover new Noble Onlangs heeft Noble een re-styling ondergaan, ...
Asperges in het veld is een bijzondere culinaire ervaring; u geniet op ...
Met een verrassend Noble pop-up restaurant zijn wij ook in 2024 weer aanwezig op het ...