Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Pani puri / Bloemkool / Garam masala / Bieslook (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Aardappel / Dragon (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

13,50

Kingkrab / Pompoen / Baharat / Zwarte knoflook / Verjus

19

Tonijn tartaar / Oester crème / Oesterblad / Nashipeer / Sjalot

17,00

Zeebaars / Aardappel / Sambai / Hangop / Prei

18

Kalfswang / Quinoa / Rauwe Argentijnse garnaal / Ui / Jus crustacé

19,00

Geitenkaas / Gerookt / Sjalot / Citroentijm / Koolrabi (v)

13,00

Okonomiyaki / Wasabi / Gefermenteerde Knoflook / Crispy beef / Bonito

16,50

Beef tartaar / Topinamboer / Eidooier / Codium / Nori

17,00

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

19

Warm

Schorseneer / Gremolata / Pied de mouton / Rozemarijn / Beurre noisette (v)

13,00

Snoekbaars / Knolselderij / Paddenstoel / Miso / Yuzu

19

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

19

Scheermes / Mosselen / Aardappel / Ui / Kalfsjus / Haringkuit

17

Coquille / Witte kool / Macadamia / Zure room

19

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

19

Buikspek / Kippenlever / Laurier / Augurk / Mosterdzaad

17

Fazant / Hen / Zuurkool / Knolselderij / Pancetta

19

Hertenrug / Pastinaak / Rabarber / Cashewnoten / Specerijensaus

19

SPECIALS

TARBOT

Tarbot / Schorseneer / Zwarte knoflook / Rabarber / Postelein

32

Tarbot / Aardappel / Beurre blanc / Kalfsjus / Anna Dutch kaviaar (10 gr)

55

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,25

Spruiten / Spek / Roomboter / Nootmuskaat

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Witlof / Peer / Pecannoten / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

65

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Fusion Geitenkaas / Gerookt / Sjalot / Citroentijm / Koolrabi (v)

Europa Kingkrab / Pompoen / Baharat / Zwarte knoflook / Verjus

Azië Beef tartaar / Topinamboer / Eidooier / Codium / Nori

Fusion Kalfswang / Quinoa / Rauwe Argentijnse garnaal / Ui / Jus crustacé

Nederland Fazant / Hen / Zuurkool / Knolselderij / Pancetta

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Frankrijk Boerenjongens / Granny Smith / Vanille / Spek / Mascarpone

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

80

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Tonijn tartaar / Oester crème / Oesterblad / Nashipeer / Sjalot

Zeebaars / Aardappel / Sambai / Hangop / Prei

Coquille / Witte kool / Macadamia / Zure room

Snoekbaars / Knolselderij / Paddenstoel / Miso / Yuzu

Buikspek / Kippenlever / Laurier / Augurk / Mosterdzaad

Hertenrug / Pastinaak / Rabarber / Cashewnoten / Specerijensaus

Geitost / Kweepeer / Karamel / Aceto

Mandarijn / Structuren / Witte chocolade / Rode biet / Chiboust

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

34

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

42

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

16

2 pers

28

Geitost / Kweepeer / Karamel / Aceto

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Boerenjongens / Granny Smith / Vanille / Spek / Mascarpone

12,50

Mandarijn / Structuren / Witte chocolade / Rode biet / Chiboust

12,50

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Open on monday

1 sep - 30 dec

Maandag uit eten? Natuurlijk kan dat bij Noble! Op de eerste werkdag van de ...

Kerst bij Noble

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! Want bestaat er ...

Sluiting Oud en Nieuw 31 december & 1 januari

31 dec - 1 jan

Noble is gesloten op oudjaar – dinsdag 31 december – en op nieuwjaarsdag – woensdag 1 januari 2020. Wij verwelkomen ...

Reserveer