Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!

Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Bite van de dag

4,50

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6,50

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

4,50

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,50

Pani puri / Piri Piri / Munt (4st) (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

11

Kroepoek / Furikake / Ponzu (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

10

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

16

Tonijn / Mojama / Komkommer / Amandel / Pruim

22

Garnaal / Grapefruit / Pompoen / Peterselie

20

Dorade / Mossel / Freekeh / Venkel / Jalapeño

20

Biet / Gerookte kwark / Koffie / Jonge laurier (v)

16

Dry aged / Beef / Boleet / Dashi / Umeboshi / Soya boon

20

Eendenlever / Ansjovis / Vijg / Macadamia / Zeewier

20

Warm

Maitake / Paddenstoel / Pijnboompit / Knoflook (v)

16

Zeebaars / Citroentijm / Knolselderij / Hennep

22

Coquille / Pata negra / Aardpeer / Haringkuit

22

Kabeljauw / Tom kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

22

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

22

Hert / Ui / Kimchi / Specerijen

22

Fazant / Merg / Zuurkool / Schorseneren

22

SPECIALS

LANGOUSTINE

Langoustines / Aardpeer / Haringkuit / Pijnboompit

42

Langoustines / Citroentijm / Knolselderij / Hennep

42

TARBOT

Tarbot / Zuurkool / Schorseneren / Zure room

42

Tarbot / Eendenlever / Macadamia / Ui choucroute

42

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

48

Côte de boeuf, 800 gram

82

SIDE DISHES

Friet / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

6,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

9

Spruitjes / Miso / Spek / Walnoot

9

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Pompoen / Feta / Sinaasappel / Veldsla / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

78

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Provence Dorade / Mossel / Freekeh / Venkel / Jalapeño

Fusion Zeebaars / Citroentijm / Knolselderij / Hennep

Nederland Maitake / Paddenstoel / Pijnboompit / Knoflook (v)

Brabant Fazant / Merg / Zuurkool / Schorseneren

Internationaal Braam / Jivara / Kombu / Yoghurt / Yuzu

Bijpassend wijn arrangement 5 glazen

42,50

Onze Noble Experience is uit te breiden met een selectie van kazen (4st)

10

MENU PRESTIGE

90

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Garnaal / Grapefruit / Pompoen / Peterselie

Biet / Gerookte kwark / Koffie / Jonge laurier (v)

Coquille / Pata negra / Aardpeer / Haringkuit

Tarbot / Eendenlever / Macadamia / Ui choucroute

Hert / Ui / Kimchi / Specerijen

Stilton / Blauwe bes / Shiso / Kombucha / Paradijszaad

Ananas / Gember / Sudachi / Sereh

Bijpassend wijn arrangement 7 glazen

59,50

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

1 pers

16

2 pers

28

Stilton / Blauwe bes / Shiso / Kombucha / Paradijszaad

9,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

16,50

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

14

Ananas / Gember / Sudachi / Sereh

13

Braam / Jivara / Kombu / Yoghurt / Yuzu

13

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Kerst 2022 bij Noble

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! ...

Reserveer