Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!

Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Bite van de dag

4,75

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6,75

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

4,75

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

19,75

Pani puri / Piri Piri / Munt (4st) (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

12

Kroepoek / Furikake / Ponzu (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

11

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

6,40

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

16

Yellowtail / Koolrabi / Lavas / Citroen

22

Garnaal / Grapefruit / Pompoen / Peterselie

20

Rode poon / Sake kasu / Asperges / Padron peper

20

Asperges / Geitenkaas / Karnemelk / Dille (v)

16

Dry aged / Beef / Yoghurt / Koolraap / Mierikswortel

20

Eendenlever / Ansjovis / Vijg / Macadamia / Zeewier

20

Warm

Flageolets / Lentegroente / Vegan-XO / Zure roomsaus(v)

16

Rode mul / Crustacé / Asperges / Peterselie / Saffraan / Aardappel

22

Coquille / Pata negra / Aardpeer / Haringkuit

22

Kabeljauw / Tom kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

22

Zwezerik / Gelakt / Geitost / Ui / Aardpeer

22

Lamsrug / Aubergine / Piquillo / Jus / Geroosterde groenten / Sumak

24

Parelhoen / Asperges / Daslook / Eidooier / Dauphine aardappel

22

SPECIALS

KREEFT

Kreeft / Aardpeer / Haringkuit / Zure roomsaus

60

Kreeft / Crustacé / Asperge / Daslook / Gepofte ui

60

TARBOT

Tarbot / Flageolets / Lentegroente / Vegan-XO

48

Tarbot / Eendenlever / Macadamia / Ui choucroute

55

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

48

Côte de boeuf, 800 gram

82

SIDE DISHES

Friet / 'de Frietbar' / Dragon-zout / Mayonaise

6,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

9

Asperges (4st) / Peterselie / Eidooier

10

SALADES

Quinoa / Asperges / Avocado / Rucola / Geitenkaas

17

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

78

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Fusion Yellowtail / Koolrabi / Lavas / Citroen

Zeeland Rode mul / Crustacé / Peterselie / Saffraan

Nederland Flageolets / Lentegroente / Vegan-XO / Zure roomsaus(v)

Frankrijk Parelhoen / Asperges / Daslook / Eidooier / Dauphine aardappel

Internationaal Rijst / Aardbei / Tomaat / Verveine

Bijpassend wijn arrangement 5 glazen

42,50

Onze Noble Experience is uit te breiden met een selectie van kazen (4st)

10

MENU PRESTIGE

90

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Garnaal / Grapefruit / Pompoen / Peterselie

Asperge / Geitenkaas / Karnemelk / Dille (v)

Coquille / Pata negra / Aardpeer / Haringkuit

Tarbot / Flageolets / Lentegroente / Vegan-XO

Lamsrug / Aubergine / Piquillo / Jus / Geroosterde groenten / Sumak

Stilton / Goji / Vijg / Witte chocolade

Yoghurt / Crémeux / Citroentijm / Pistache

Bijpassend wijn arrangement 7 glazen

59,50

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Roggekrentenbrood

1 pers

16

2 pers

28

Stilton / Goji / Vijg / Witte chocolade

9,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

16,50

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

14

Rijst / Aardbei / Tomaat / Verveine

13

Yoghurt / Crémeux / Citroentijm / Pistache

13

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Reserveer