Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Wortel / Gebrand / Kokos / Yuzu / Knoflook amandelen

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Peterselie / Dashi / Sambai azijn

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

13,50

Taco / King krab / Salade / Molé saus / Rode ui / Koriander cress

19

Tonijn tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

16,50

Octopus / Groene asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

18,50

Coquille / Schorseneren / Kappertjes / Oesterblad / Nootmuskaat

19

Bospeen / Geitenkaas / Pijnboompit / Saffraan (v)

12,50

Okonomiyaki / Wasabi / Gefermenteerde Knoflook / Crispy beef / Bonito

16,50

Beef tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

16,50

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

19

Bloemkool / Kerrie / Amandel / Witte druif (v)

12,50

Grietfilet / Boerenkool / Aardappel / Cepes

19

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

19

Heilbot / Crispy skin / Marloeskes / Bordelaise saus

18

Kalfswang / Cashewnoot / Crème / Crumble / Artisjok

16,50

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

19

Buikspek / Bataat / Tandoori / Argentijnse garnaal / Yoghurt

16,50

Iberico lende / Artisjok / Chorizo / Augurk / Jus

19

Diamant haas / Szechuan peper / Rode biet / Groene kool / Persillade

19

SPECIALS

Zeebaars / Wilde / Truffel / Artisjok / Hazelnoot

28

Ossenhaas / Topinamboer / Truffel / Foie

42

Vanilleroomijs / Tahiti / Truffel / Noble olijfolie / Amandel (dessert)

18

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,25

Spruitjes / Roomboter / Spekjes / Nootmuskaat

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Poké bowl / Sushi rijst / Tonijn / Sojaboon / Komkommer / Sjalot

18,50

Veldsla / Radicchio / Blauwe kaas / Balsamico / Vijg / Pijnboompit

16,50

Mesclun / Komkommer / Mais / Wortel / Kruiden

8

NOBLE EXPERIENCE

65

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Nederland Bospeen / Geitenkaas / Pijnboompit / Saffraan (v)

Fusion Tonijn tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

Azie Okonomiyaki / Gefermenteerde knoflook / Crispy beef /Bonito

Frankrijk Heilbot / Crispy skin / Marloeskes / Bordelaise saus

Spanje Iberico lende / Artisjok / Chorizo / Augurk / Jus

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Azië Ananas / Kokos / Jivara lactee / Karemom / Mirin

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

80

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Taco / King krab / Salade / Mole saus / Rode ui / Koriander cress

Tonijn tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

Coquille / Schorseneren / Kappertjes / Oesterblad / Nootmuskaat

Octopus / Groene Asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

Buikspek / Bataat / Tandoori / Argentijnse garnaal / Yoghurt

Diamanthaas / Szechuan peper / Rode biet / Groene kool / Persillade

Epoisse / Crème / Druif / Zuurdesem / Foie

Speculaas / Dulce de leche / Mandarijn / Vanille

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

34

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

42

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

16

2 pers

28

Vijg / Gepocheerd / Bladerdeeg / Pijnboompit / Blauwe kaas schuim

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Speculaas / Dulce de leche / Mandarijn / Vanille

12,50

Ananas / Kokos / Jivara lactee / Kardemom / Mirim

12,50

Vanilleroomijs / Tahiti / Truffel / Noble Olijfolie / Amandel

18

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Sounds & Bites Februari

21 feb

Natuurlijk gaan wij ook in de eerste maanden van 2019 weer door met de succesvolle ...

Sounds & Bites Maart

21 mrt

Natuurlijk gaan wij ook in de eerste maanden van 2019 weer door met de succesvolle ...

Wonderful wines by Noble

28 mrt

Voor deze editie van Wonderful Wines nemen wij u mee naar Duitsland. ...

Sounds & Bites April

18 apr

Natuurlijk gaan wij ook in de eerste maanden van 2019 weer door met de succesvolle ...

Paasbrunch

21 apr - 22 apr

Pasen brengt u natuurlijk graag door met uw dierbaren. Kom naar Noble samen met ...

Reserveer