Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

5,75

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18

Wortel / Gebrand / Kokos / Yuzu / Knoflook amandelen

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

9

Kroepoek / Peterselie / Dashi / Sambai azijn

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

8

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

13

Taco / King krab / Salade / Molé saus / Rode ui / Koriander cress

18

Corvina tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

16

Octopus / Groene asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

18

Coquille / Schorseneren / Kappertjes / Oesterblad / Nootmuskaat

18

Bospeen / Geitenkaas / Pijnboompit / Saffraan (v)

12

Okonomiyaki / Wasabi / Gefermenteerde Knoflook / Crispy beef / Bonito

16

Beef tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

16

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

18

Bloemkool / Kerrie / Amandel / Witte druif (v)

12

Grietfilet / Boerenkool / Aardappel / Cepes

18

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

18

Forel / Forelkuit / Emulsie / Bloemkool / Salade / Crème

16

Kalfswang / Cashewnoot / Crème / Crumble / Artisjok

16

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

18

Buikspek / Bataat / Tandoori / Argentijnse garnaal / Yoghurt

16

Hert / Rugfilet / Uien melk / Duxelle / Olijf / Paddenstoel

18

Fazant / Zuurkool / Pastinaak / Beurek / Gepofte knoflook

18

SPECIALS

Langoustine / Pompoen / Burrata / Vadouvan / Amarant

28

Langoustine / Topinamboer / Paddenstoel / Beurre noisettes / Hazelnoot

28

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

45

Tomahawk, 800 gram

75

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5

Spruitjes / Roomboter / Spekjes / Nootmuskaat

8

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8

SALADES

Poké bowl / Sushi rijst / Tonijn / Sojaboon / Komkommer / Sjalot

18

Veldsla / Radicchio / Blauwe kaas / Balsamico / Vijg / Pijnboompit

16

Mesclun / Komkommer / Mais / Wortel / Kruiden

8

NOBLE EXPERIENCE

65

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Nederland Bospeen / Geitenkaas / Pijnboompit / Saffraan (v)

Europa Corvina tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

Azie Okonomiyaki / Gefermenteerde knoflook / Crispy beef /Bonito

Fusion Grietfilet / Boerenkool / Aardappel / Cepes

Nederland Fazant / Zuurkool / Pastinaak / Beurek / Gepofte knoflook

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Nederland Koffie / Passievrucht / Hazelnoot / Biscuit

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

80

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Taco / King krab / Salade / Mole saus / Rode ui / Koriander cress

Coquille / Schorseneren / Kappertjes / Oesterblad / Nootmuskaat

Octopus / Groene Asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

Buikspek / Bataat / Tandoori / Argentijnse garnaal / Yoghurt

Hert / Rugfilet / Uien melk / Duxelle / Paddenstoel

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

Vijg / Gepocheerd / Bladerdeeg / Pijnboompit / Blauwe kaas schuim

Speculaas / Dulce de leche / Mandarijn / Vanille

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

32,50

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

40

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

15

2 pers

26

Vijg / Gepocheerd / Bladerdeeg / Pijnboompit / Blauwe kaas schuim

8

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12

Speculaas / Dulce de leche / Mandarijn / Vanille

12

Koffie / Passievrucht / Hazelnoot / Biscuit

12

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Sounds & Bites December

20 dec

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Kerst bij Noble 2018

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! Want bestaat er ...

Reserveer