Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Witlof / Walnoot dip / Gedroogde blauwe kaas (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Peterselie / Dashi / Sambai azijn

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

13,50

Kingkrab / Gember pickle / Kokos / Nori / Passievrucht

19

Tonijn tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

17

Octopus / Asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

18,50

Gerookte paling / Asperge / Waterkers / Eidooier / Haringkuit / Beurre blanc

19

Doperwt / Asperge / Geroosterde ui / Yuzu / Lavas (v)

13

Okonomiyaki / Wasabi / Gefermenteerde Knoflook / Crispy beef / Bonito

16,50

Beef tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

17

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

19

Warm

Bloemkool / Kerrie / Amandel / Witte druif (v)

13

Dorade / Asperge / Kreeft / Oude brokkel / Rouille

19

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

19

Grietfilet / Crispy skin / Marloeskes / Bordelaise saus

18

Coquille / Wortel / Yuzu / Oesterblad / Zuurdesem / Gingerbeer

19

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

19

Buikspek / Teriyaki / Miso / Knolselderij / Argentijnse garnaal / Sesam

17

Eend / Gele biet / Koffie / Hazelnoot

19

Lamsrugfilet / Asperges / Sobrassada / Krokant / Paprika / Lavas

19

SPECIALS

Oosterschelde Kreeft

Oosterschelde kreeft / Dashi saus / Koffie / Bonito

28 / 55

Oosterschelde kreeft / Bospeen / Venkel / Verjus gel / Argan olie

28 / 55

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,25

Asperges / Witte goud / Mousseline saus / Aardappelkaantjes (4st)

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Poké bowl / Sushi rijst / Tonijn / Sojaboon / Komkommer / Sjalot

18,50

Veldsla / Radicchio / Blauwe kaas / Balsamico / Vijg / Pijnboompit

16,50

Mesclun / Komkommer / Mais / Wortel / Kruiden

8

NOBLE EXPERIENCE

65

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Fusion Doperwt / Asperges / Geroosterde ui / Yuzu / Lavas (v)

Europa Tonijn tartaar / Granny smith / Kervelsap / Zeebanaan / Cevenne ui

Azië Okonomiyaki / Gefermenteerde knoflook / Crispy beef /Bonito

Frankrijk Paling / Asperges / Waterkers / Eidooier / Haringkuit / Beurre blanc

Europa Eend / Gele biet / Koffie / Hazelnoot

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Frankrijk Avocado / Appel / Bergamot / Jalapeño

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

80

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Kingkrab / Gember pickle / Kokos / Nori / Passievrucht

Beef tartaar / Hoisin / Crispy quinoa / Sambai azijn / Pickles

Coquille / Wortel / Yuzu / Oesterblad / Zuurdesem / Ginger beer

Octopus / Asperges / Jenever spek / Burrata / Groene olijf

Buikspek / Teriyaki / Miso / Knolselderij / Argentijnse garnaal / Sesam

Lamsrugfilet / Asperges / Sobrasada / Krokant / Paprika / Lavas

Brillat Savarin / Zuring / Bleekselderij / Amandel

Brabantse aardbeien / Buffelmelk / Kruidnagel

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

34

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

42

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

16

2 pers

28

Brillat Savarin / Zuring / Bleekselderij / Amandel

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Avocado / Appel / Bergamot / Jalapeño

12,50

Brabantse aardbeien / Buffelmelk / Kruidnagel

12,50

Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Paasbrunch

21 apr - 22 apr

Pasen brengt u natuurlijk graag door met uw dierbaren. Kom ...

Het witte goud by Noble

2 mei

Speciaal voor de liefhebber van het witte goud organiseert Noble een bijzondere avond die ...

Moederdag

12 mei

U maakt de liefste moeder nergens gelukkiger mee dan met een vorstelijke brunch. Op ...

Asperges in het veld – Cromvoirt

31 mei - 2 jun

Asperges in het veld is een bijzondere culinaire ervaring; u geniet op ...

Vaderdag

16 jun

Heeft u nog geen plannen voor Vaderdag? Kom naar Noble voor een gezellige middag ...

Zomersluiting 2019

29 jul - 12 aug

Noble is in de zomer van maandag 29 juli t/m maandag 12 augustus gesloten.

Reserveer