Menukaart

Geachte gast,

Welkom bij restaurant Noble waar mijn team en ik u met onze kennis en bevlogenheid culinair zullen verrassen. Met trots presenteer ik u onze menukaart met een rijke keuze aan mooie gerechten, waarin wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties zijn verwerkt. Op de kaart vindt u zowel koude als warme gerechten – alle uitgevoerd in kleinere portioneringen, zodat u meerdere smaken en bereidingswijzen kunt beleven. De gerechten zijn in willekeurige volgorde te bestellen en met elkaar te delen. Proef, combineer en geniet!
Ik wens u samen met mijn team een mooie ervaring toe!

Edwin Kats

BITES

Gillardeau oester No. 3 / Komkommer / Gin / Basilicum (1st)

6

Oester / Fines de claires / No. 3 / Sherry azijn / Sjalot / Citroen (1st)

3,25

Jamón / Blazquez / Ibérico / Bellota

18,75

Pani puri / Bloemkool / Garam masala / Bieslook (v)

8

Gamba`s / Crispy / Groene curry / Gember / Dip (4st)

10

Kroepoek / Aardappel / Dragon (v)

6

Pekingeend / Krokant / Spring roll / Hoisin (4st)

9

Bitterballen / Zaanse mosterd (4st)

5,40

Heeft u een allergie? Meld het ons.

NOBLE DISHES

Koud / Lauwwarm

Paling / Toast / Bieslook / Crème fraîche / Haringkuit (2st)

14

Kingkrab / Pompoen / Baharat / Zwarte knoflook / Verjus

20

Tonijn / Bleekselderij / Gremolata / Kervel / Zure room

19

Zeebaars / Bataat / Sambai / Hangop / Prei

18

Geitenkaas / Gerookt / Sjalot / Citroentijm / Koolrabi (v)

13

Rode mul / Wortel / Structuren / Peterselie / Chorizo

18

Beef tartaar / Topinamboer / Eidooier / Codium / Nori

17

Eendenlever / Liquorice / Hazelnoot / Tonda Gentile / Bospeen

19

Warm

Schorseneer / Gremolata / Pied de mouton / Rozemarijn / Beurre noisette (v)

14

Snoekbaars / Knolselderij / Paddenstoel / Miso / Yuzu

18

Kabeljauw / Tom Kha kai / Shiitake / Sjalot pickle / Pinda / Kokos

20

Heilbot / Eendenlever / Aardappel / Beurre blanc / Bieslook

19

Coquille / Witte kool / Macadamia / Zure room

19

Zwezerik / Gelakt / Zwarte knoflook / Dashi / Ui / Bonito

20

Hoenderfilet / Knolselderij / Belper knolle kaas / Umeboshi

17

Kalfswang / Quinoa / Rauwe Argentijnse garnaal / Ui / Jus crustacé

19

Ossenstaart / Crosnes / Merg / Mierikswortel / Sherry

18

Staartstuk / Rode biet / Structuren / Kers / Wilde rijst

19

SPECIALS

TRUFFEL

Coquille / Knolselderij / Aardappel / Oestersaus / Truffel

35

Ossenhaas / Schorseneer / Ui / Truffel / Sherry

45

Vanilleroomijs / Tahiti / Truffel / Noble olijfolie / Macadamia (dessert)

18

DRY-AGED BEEF

Entrecôte, 200 gram

46

Tomahawk, 800 gram

78

SIDE DISHES

Friet van de “Frietzaak” / Goudgeel / Dragon-zout / Mayonaise

5,25

Bospeen / Sinaasappel / Kummel / Hazelnoot

8,50

Roerbak / Aziatisch / Shiitake / Sugar snaps / Bok choy / Bonito flakes

8,50

SALADES

Quinoa / Rucola / Granaatappel / Bosui

16,50

Witlof / Peer / Pecannoten / Yoghurt

16,50

Mesclun / Salade / Pickles / Pijnboompit

8

NOBLE EXPERIENCE

65

In dit menu hebben wij met zorg een selectie gemaakt uit diverse gerechten van de kaart. Gedurende deze Noble Experience komt u in aanraking met verschillende smaken, structuren en bereidingswijze uit meerdere landen en continenten – prikkel uw zintuigen!

Fusion Geitenkaas / Gerookt / Sjalot / Citroentijm / Koolrabi (v)

Europa Tonijn / Bleekselderij / Gremolata / Kervel / Zure room

Azië Beef tartaar / Topinamboer / Eidooier / Codium / Nori

Fusion Snoekbaars / Knolselderij / Paddenstoel / Miso / Yuzu

Nederland Staartstuk / Rode biet / Structuren / Kers / Wilde rijst

Europa Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

Fusion Kokos / Grapefruit / Witte chocolade / Sereh / Kaffir

Bijpassend wijn arrangement 4 glazen / 5 glazen

30/35

MENU PRESTIGE

80

Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!

Rode mul / Wortel / Structuren / Peterselie / Chorizo

Zeebaars / Bataat / Sambai / Hangop / Prei

Coquille / Witte kool / Macadamia / Zure room

Heilbot / Eendenlever / Aardappel / Beurre blanc / Bieslook

Hoenderfilet / Knolselderij / Belper knolle kaas / Umeboshi

Ossenstaart / Crosnes / Merg / Mierikswortel / Sherry

Rosso Imperial / Rabarber / Steranijs / Zuurdesem

Boerenjongens / Granny Smith / Vanille / Spek / Mascarpone

Bijpassend wijn arrangement 6 glazen

45

Dagelijks wisselend 2-gangen lunchmenu

34

Dagelijks wisselend 3-gangen lunchmenu

42

Al onze prijzen zijn in euro‘s

DESSERTS

KAAS

Kaas / Selectie / Amandel-gember cracker / Krentenwegge

1 pers

16

2 pers

28

Rosso Imperial / Rabarber / Steranijs / Zuurdesem

8,50

ZOET

Noble / Dame blanche / Tahiti vanille / Room / Valrhona chocolade

15,75

‘Kit-Kats’ / Candybar / Chocolade / Karamel / Kokos / Mango

12,50

Boerenjongens / Granny Smith / Vanille / Spek / Mascarpone

12,50

Kokos / Grapefruit / Witte chocolade / Sereh / Kaffir

12,50

Vanilleroomijs / Tahiti / Truffel / Noble olijfolie / Macadamia

18

Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Upcoming events

Open on monday

1 jan - 31 dec

Maandag uit eten? Natuurlijk kan dat bij Noble! Op de eerste werkdag van de ...

Tijdelijke sluiting COVID-19

15 mrt - 28 apr

Beste gast van Noble en Noble Kitchen, We plaatsen dit bericht om u van ...

Dank voor de Goede zorg

23 mrt - 31 mei

Beste gast, Restaurant Noble en ...

Pasen 2020

12 apr - 14 apr

***GEANNULEERD*** ---

Sluiting Koningsdag 2020

27 apr

Tijdens Koningsdag 2020 zijn wij gesloten. We ontvangen u graag weer op dinsdag 28 april vanaf 12.00 ...

Reserveer