Happiness is enjoying food and more…
Welkom in de wereld van Noble, waar het verzorgen van een onuitwisbare culinaire beleving onze missie is. Bij ons draait alles om het ongedwongen genieten. Nooit pretentieus, maar altijd vanuit oprechte gastvrijheid en een eerlijke keuken. Een keuken die zich laat karakteriseren door de eenvoud en kracht van pure producten. Blijven verrassen op basis van nieuwe technieken en inspiraties opgedaan over de hele wereld.
Wij geven met trots smaak aan één van de meest gerenommeerde restaurants van onze provincie en daarbuiten.
Wij wensen u dan ook de mooiste ervaring toe!
Paling | brioche | crème Fraîche | haringkuit
8
Kaviaar | aardappel | crème Fraîche | bieslook
8
Gillardeau oester | No. 3 | komkommer | gin | basilicum (1st)
6,75
Oester | Fines de claires | No. 3 | sherry azijn | sjalot | citroen (1st)
4,75
Jamón | blazquez | Ibérico | bellota
19,75
Biet | gerookt | kwark | koffie
3,75
Kroepoek | furikake | ponzu (v)
6
Heeft u een allergie? Meld het ons.
Koud
O toro | bonito | kombu | shiitake
22
Kabeljauw | Ajo blanco | chorizo | witlof
20
Beef Tartaar | zeewier | yoghurt | rettich
20
Kabocha pompoen | pompoenpit | zwarte knoflook | gezouten citroen (v)
18
Pastinaak | labneh | steranijs | dragon (v)
18
Warm
Snoekbaars | paling | eidooier | kimchi
24
Coquille | prei | geroosterde groenten | Belper Knolle kaas
24
Hert | hibiscus | rode ui | spruit
24
Zwezerik | Geitost kaas | ui | Hollandaise
24
Maitake | pijnboompit | gefermenteerd | bieslook (v)
20
Knolselderij | aardpeer | yakiniku | zure room (v)
20
Langoustine | crustacé | bospeen | rode curry
48
Tarbot | bloemkool | kerrieblad | pandan
48
Tarbot | bloemkool | kerrieblad | pandan | kaviaar | 15 gram
88
Entrecôte, 200 gram
48
Côte de Boeuf, 800 gram
82
Wagyu | Japans | A5 | lende
85
Friet | 'de Frietbar' | dragon-zout | mayonaise
7
Spitskool | sesam | radijs | togarashi
10
Mesclun | salade | pickles | pijnboompit
8
2-gangen lunchmenu
42
3-gangen lunchmenu
50
5-GANGEN | 7-GANGEN*
80 | 95
Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!
Kabeljauw | Ajo blanco | chorizo | witlof
Beef tartaar | zeewier | rettich | mierikswortel
Tarbot | bloemkool | kerrieblad | pandan *
Maitake | pijnboompit | gefermenteerd | bieslook
Hert | hibiscus | rode ui | spruit
Livarot | peer | roze peper | karamel *
Duindoorn | witte chocolade | peterselie | yoghurt
Bijpassend wijn arrangement 5 glazen
45
Bijpassend wijn arrangement 7 glazen
63
Ons Menu Prestige is uit te breiden met een selectie van kazen (4st)
12
5-GANGEN | 7-GANGEN*
75 | 85
Om een goede indruk te krijgen wat de keuken van Noble te bieden heeft hebben wij met zorg een uitgebreid menu samengesteld uit diverse gerechten van de kaart. Laat uw smaakpapillen prikkelen!
Kabocha pompoen | pompoenpit | zwarte knoflook | gezouten citroen
Pastinaak | labneh | steranijs | dragon
Prei | geroosterde groenten | kervel | Belper knolle kaas *
Knolselderij | aardpeer | yakiniku | zure room
Maitake | pijnboompit | gefermenteerd | bieslook
Livarot | peer | roze peper | karamel *
Duindoorn | witte chocolade | peterselie | yoghurt
Ons Menu Prestige is uit te breiden met een selectie van kazen (4st)
12
Al onze prijzen zijn in euro‘s
Kaas | selectie | amandel-gember cracker | roggekrentenbrood
3 soorten
12
5 soorten
18
7 soorten
24
Livarot | peer | roze peper | karamel
10
Noble | Dame blanche | Madagascar Vanille | room | Valrhona chocolade
16,50
Chocolade | pinda | citrus | laurier
15
Duindoorn | witte chocolade | peterselie | yoghurt
15
Happiness is enjoying food and more…
Welkom in de wereld van Noble, waar het verzorgen van een onuitwisbare culinaire beleving onze missie is. Bij ons draait alles om het ongedwongen genieten. Nooit pretentieus, maar altijd vanuit oprechte gastvrijheid en een eerlijke keuken. Een keuken die zich laat karakteriseren door de eenvoud en kracht van pure producten. Blijven verrassen op basis van nieuwe technieken en inspiraties opgedaan over de hele wereld.
Wij geven met trots smaak aan één van de meest gerenommeerde restaurants van onze provincie en daarbuiten.
Wij wensen u dan ook de mooiste ervaring toe!
De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.
Tijdens de herfstmaanden van 2023 starten wij weer met de vanuit het verleden succesvolle dj-avond ...
Kerstmis staat voor de deur, een tijd van samenzijn, dankbaarheid en genieten van heerlijke ...