Privacy statement

Restaurant Noble, gevestigd aan Deutersestraat 39B

5266 AW Cromvoirt, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.restaurantnoble.nl

Deutersestraat 39B

5266 AW Cromvoirt +31 73 2034888

Carlijn Kuijpers is de Functionaris Gegevensbescherming van Restaurant Noble. Zij is te bereiken via info@restaurantnoble.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Restaurant Noble verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@restaurantnoble.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Restaurant Noble verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder


Geautomatiseerde besluitvorming

Noble Kicthen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Restaurant Noble) tussen zit. Restaurant Noble gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Restaurant Noble bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden

Personalia  > Altijd > Een eventuele volgende reservering                        

Adres > Niet tenzij door gast zelf afgegeven, voor altijd > eventuele Volgende reserveringen en facturen

Telefoonnummer  > Altijd > Een eventuele volgende reservering

Emailadres  > Altijd > Een eventuele volgende reservering

Delen van persoonsgegevens met derden

Restaurant Noble verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Restaurant Noble blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Restaurant Noble gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Restaurant Noble en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@restaurantnoble.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Restaurant Noble wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Restaurant Noble neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via info@restaurantnoble.nl.

Upcoming events

Sounds & Bites Oktober

11 okt

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Wonderful Wines by Noble

22 okt

Tijdens deze Wonderful Wines op 22 oktober nemen we u mee naar Zuid-Afrika ...

Gastchef Dennis Kuipers

29 okt

Executive Chef  Restaurant Vinkeles* (The Dylan Amsterdam)

De 5 van Lars Albers

30 okt

Chef de Cuisine Noble* Al sinds de opening van Noble is Lars ...

Around the world met Edwin Kats

31 okt

Patron-Cuisinier Noble* Op deze avond ga ik nog één keer terug in ...

Gaja Wines

1 nov

Italiaanse topwijnen van Kwast-wijnkopers Na de succesvolle Wonderful Wines in maart 2015 met ...

Gastchef Robert Kranenborg

2 nov

Leermeester en TV Chef Deze chef behoeft geen nadere introductie, een van ...

Sounds & Bites November

15 nov

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Next Generation-Diner (3de editie)

25 nov

Tijdens het Next Generation-diner nemen meerdere (sous-) chefs van de bij ...

Sounds & Bites December

20 dec

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Kerst bij Noble 2018

24 dec - 26 sep

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke kerst bij Noble! Samen met uw ...

Reserveer