Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Patron-cuisinier

Edwin Kats

Aan het roer van restaurant Noble en Noble Kitchen staat Edwin Kats. Op zijn 25ste behaalde hij, als jongste chef ooit, de titel SVH Meesterkok, de hoogste titel die een kok kan behalen. In 1995 ontving hij met restaurant De Swaen een Michelin-ster, in 2002 met Restaurant La Rive zelfs twee.

In 2008 sloeg hij zijn vleugels uit en ging hij naar het buitenland voor de InterContinental Hotels Group. Als executive chef was hij verantwoordelijk voor de gehele culinaire operatie van hotels in Libanon en China. Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, keerde Edwin vijf jaar later terug om voor het culinair ondernemerschap te kiezen. In 2013 opende hij de deuren van restaurant Noble in het voormalige Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster. In 2018 is het tijd voor de volgende mooie stap: Noble Kitchen opent zijn deuren in Cromvoirt.

Chef

Lars albers

Al sinds de opening is Lars een van de grote smaakmakers van Noble. Zijn passie is het werken met de mooiste pure producten. En dat hoeft heus niet altijd iets exotisch te zijn; geef hem tomaat of bieslook en Lars tovert elk gerecht om tot een kunstwerkje. Zijn lievelingsgerecht? Moeilijk kiezen voor een fijnproever als hij is. Maar uiteindelijk toch een simpel bordje gebakken rijst (maar dan wel héél goed uitgevoerd).

Souschef

Lars van der Hoeven

Lars staat voor passie, plezier en perfectie, iedere dag weer. Hij haalt voldoening uit de uitdaging om smaken in harmonie met elkaar te laten komen. Ambacht is een must en creativiteit een noodzaak is zijn motto. Waar kun je Lars ‘s-nachts voor wakker maken? Voor een Indiase curry met perfecte balans tussen pittig, zoet, zuur en bitter.

Restaurant Manager

Willem-Jan Klomp

Sinds 2017 is Willem-Jan Klomp het gezicht van het serviceteam, ofwel de zwarte brigade bij Noble. In de vele jaren van zijn horecacarrière, heeft hij het voorrecht gehad om te werken in prachtige restaurants zoals La Rive, De Karpendonkse Hoeve en De Zwaan. De samenwerkingen met meerdere SVH Meestergastheren hebben hem geïnspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen als gastheer en later ook als leermeester. De gasten centraal stellen vindt hij het allerbelangrijkst. Eind 2018 behaalde hij zijn SVH Meestergastheer-titel bij Noble. Willem-Jan kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Upcoming events

Reserveer