Meet the chefs

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Patron-cuisinier

Edwin Kats

Aan het roer van restaurant Noble en Noble Kitchen staat Edwin Kats. Op zijn 25ste behaalde hij, als jongste chef ooit, de titel SHV Meesterkok, de hoogste titel die een kok kan behalen. In 1995 ontving hij met restaurant De Swaen een Michelin-ster, in 2002 met Restaurant La Rive zelfs twee.

In 2008 sloeg hij zijn vleugels uit en ging hij naar het buitenland voor de InterContinental Hotels Group. Als executive chef was hij verantwoordelijk voor de gehele culinaire operatie van hotels in Libanon en China. Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, keerde Edwin vijf jaar later terug om voor het culinair ondernemerschap te kiezen. In 2013 opende hij de deuren van restaurant Noble in het voormalige Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster. In 2018 is het tijd voor de volgende mooie stap: Noble Kitchen opent zijn deuren in Cromvoirt.

Chef

Lars albers

Al sinds de opening is Lars een van de grote smaakmakers van Noble. Zijn passie is het werken met de mooiste pure producten. En dat hoeft heus niet altijd iets exotisch te zijn; geef hem tomaat of bieslook en Lars tovert elk gerecht om tot een kunstwerkje. Zijn lievelingsgerecht? Moeilijk kiezen voor een fijnproever als hij is. Maar uiteindelijk toch een simpel bordje gebakken rijst (maar dan wel héél goed uitgevoerd).

Souschef

Lars van der Hoeven

Lars staat voor passie, plezier en perfectie, iedere dag weer. Hij haalt voldoening uit de uitdaging om smaken in harmonie met elkaar te laten komen. Ambacht is een must en creativiteit een noodzaak is zijn motto. Waar kun je Lars ‘s-nachts voor wakker maken? Voor een Indiase curry met perfecte balans tussen pittig, zoet, zuur en bitter.

Upcoming events

Next Generation-Diner (3de editie)

25 nov

Tijdens het Next Generation-diner nemen meerdere (sous-) chefs van de bij ...

Sounds & Bites December

20 dec

Ook tijdens de herfstmaanden van 2018 gaan wij door met de succesvolle dj-avond in Noble!

Kerst bij Noble 2018

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! Want bestaat er ...

Reserveer