Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Patron-cuisinier

Edwin Kats

Aan het roer van restaurant Noble en Noble Kitchen staat Edwin Kats. Op zijn 25ste behaalde hij, als jongste chef ooit, de titel SVH Meesterkok, de hoogste titel die een kok kan behalen. In 1995 ontving hij met restaurant De Swaen een Michelin-ster, in 2002 met Restaurant La Rive zelfs twee.

In 2008 sloeg hij zijn vleugels uit en ging hij naar het buitenland voor de InterContinental Hotels Group. Als executive chef was hij verantwoordelijk voor de gehele culinaire operatie van hotels in Libanon en China. Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, keerde Edwin vijf jaar later terug om voor het culinair ondernemerschap te kiezen. In 2013 opende hij de deuren van restaurant Noble in het voormalige Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster. In 2018 is het tijd voor de volgende mooie stap: Noble Kitchen opent zijn deuren in Cromvoirt.

Chef

Bart Klomp

Bart komt van Hotel Nassau Breda (Restaurant Liefdegesticht) in Breda en heeft daarvoor als keukenchef gewerkt in restaurant Zarzo* te Eindhoven, Avant-Garde* te Eindhoven en IVY** (nu FG) in Rotterdam. Sinds september 2019 is Bart bij restaurant Noble werkzaam waar hij samen met zijn team dagelijks hun vakidiotie etaleren. Chef-kok Bart Klomp laat u graag genieten van rijke smaken en natuurlijk de laatste trends op culinair gebied. 

Restaurant Manager

Emmie Kuenen

Emmie Kuenen, geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch. Bedrijfseconomie in Amsterdam gestudeerd en na studie in 2010 naar het buitenland vertrokken. Aldaar een aantal jaar in Kaapstad, Londen en Melbourne gewoond en gewerkt op hoog niveau horeca en brede kennis opgebouwd. In 2018 teruggekeerd naar Nederland en gewerkt bij The Dylan hotel en restaurant Wils te Amsterdam. Grote passie voor het gastvrouwschap en vakgebied.

Upcoming events

Reserveer