Meet the team

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats.

Patron-cuisinier

Edwin Kats

Aan het roer van restaurant Noble en Noble Kitchen staat Edwin Kats. Op zijn 25ste behaalde hij, als jongste chef ooit, de titel SVH Meesterkok, de hoogste titel die een kok kan behalen. In 1995 ontving hij met restaurant De Swaen een Michelin-ster, in 2002 met Restaurant La Rive zelfs twee.

In 2008 sloeg hij zijn vleugels uit en ging hij naar het buitenland voor de InterContinental Hotels Group. Als executive chef was hij verantwoordelijk voor de gehele culinaire operatie van hotels in Libanon en China. Geïnspireerd door zijn internationale ervaringen én gedreven door zijn passie voor het vak, keerde Edwin vijf jaar later terug om voor het culinair ondernemerschap te kiezen. In 2013 opende hij de deuren van restaurant Noble in het voormalige Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster. In 2018 is het tijd voor de volgende mooie stap: Noble Kitchen opent zijn deuren in Cromvoirt.

Chef

Bart Klomp

Bart komt van Hotel Nassau Breda (Restaurant Liefdegesticht) in Breda en heeft daarvoor als keukenchef gewerkt in restaurant Zarzo* te Eindhoven, Avant-Garde* te Eindhoven en IVY** (nu FG) in Rotterdam.

Restaurant Manager

Chiel Seuren

Chiel is begonnen als leerling bij Restaurant Chalet Royal* en is dus al sinds jaar en dag bekend met de locatie van Noble. Vanaf zijn leerling tijd wist hij dat dit het mooiste vak voor hem is. Elke dag mooie wijn-spijs combinaties mogen serveren en  een beleving creëren voor iedere gast is Chiel zijn passie. Omringd met even zo gepassioneerde mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Zijn favoriete wijn is Ducru-Beaucaillou Saint-Julien, “deze moet je zeker eens gedronken hebben”. Zijn hobby is dan ook de mooiste wijnchateaux bezoeken!

Upcoming events

Kerst bij Noble 2021

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! Bestaat er iets ...

Reserveer