Reserveren
LUNCH EN DINER

Om in deze tijd zoveel mogelijk gasten op gepaste afstand van Noble te kunnen laten genieten, gaan we in shifts werken. Voor de lunch bent u welkom van 12.00 uur tot 14.00 uur of vanaf 14.30 uur. Elke dag van de week, behalve op woensdag. Voor het diner bent u welkom van 17.00 uur tot 19.30 uur of vanaf 20.00 uur. Tijdens de eerste dinershift kunt u à la carte eten, in de tweede bieden we u op vrijdag en zaterdag uitsluitend de keuze uit onze menu’s. We kijken ernaar uit om u weer culinair te verwennen.

Liever een andere aankomsttijd? Geef dit even aan bij uw reservering. Als de tafelbezetting het toelaat komen we graag aan uw wensen tegemoet.

Reserveren kan telefonisch of via ons reserveringssysteem. In dit systeem kunt u uw voorkeuren aangeven. Na reservering ontvangt u direct een bevestiging. Een plek aan de bar is door de verscherpte maatregelen helaas niet mogelijk. Wanneer u niet meer kunt reserveren op de door u gewenste datum neem dan telefonisch contact op met restaurant Noble.

Vragen en speciale verzoeken? Stuur na het plaatsen van uw reservering een mail naar: info@restaurantnoble.nl.

Toch verhinderd? Laat het ons telefonisch even weten. Met uw tafel kunnen we andere gasten weer een plezier doen. 

Telefonisch reserveren: +31 73 613 23 31.
Restaurant Noble is dagelijks geopend, (m.u.v. woensdag) voor lunch en diner, vanaf 12.00 uur (doorlopend).

Betaalwijzen:
U kunt betalen met Maestro, Mastercard, Visa en contant.

Route

ARRANGEMENT(en) OP MAAT

Wilt u uw lunch of diner combineren met een luxe sloepvaart door Bourgondisch Den Bosch (over de Dieze, de Aa en de Stadsdommel)? Of met een bezoek aan de bijzondere galerie van Mark Peet Visser? Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan stellen we een compleet arrangement voor u samen, geheel op maat.

We horen graag van u via:
info@restaurantnoble.nl.
Of bel +31 73 613 23 31.

Upcoming events

Open on monday

1 jan - 31 dec

Maandag uit eten? Natuurlijk kan dat bij Noble! Op de eerste werkdag van de ...

Reserveer