Reserveren
LUNCH EN DINER

Wilt u uitgebreid komen dineren, dan adviseren wij u om voor 17.00 uur te arriveren. Mocht dit niet passen in uw tijdsschema dan kunt u altijd gebruik maken van onze à la carte kaart.

Voor reserveringen van 7 personen of meer, willen wij u vragen om telefonisch contact op te nemen via +31 (0)73 6132331.

Reserveren kan telefonisch of via ons reserveringssysteem. In dit systeem kunt u uw voorkeuren aangeven. Na reservering ontvangt u direct een bevestiging. Wanneer u niet meer kunt reserveren op de door u gewenste datum neem dan telefonisch contact op met restaurant Noble.

Vragen en speciale verzoeken? Stuur na het plaatsen van uw reservering een mail naar: info@restaurantnoble.nl.

Toch verhinderd? Laat het ons telefonisch even weten. Met uw tafel kunnen we andere gasten weer een plezier doen. 

Telefonisch reserveren: +31 73 613 23 31.

Betaalwijzen:
U kunt betalen met Maestro, Mastercard, Visa en contant.

Openingstijden:
Restaurant Noble is tot en met vrijdag 3 december 2021 dagelijks geopend, voor lunch en diner, vanaf 12.00uur tot 20.00uur.

Richtlijnen Covid:
Vanaf 25 september 2021 zullen wij de volgende richtlijnen hanteren omtrent Covid;
Iedereen is van harte welkom bij Restaurant Noble, maar wij zullen wel de regels van de overheid naleven, wat betekent dat wij alle gasten bij binnenkomst zullen vragen om een geldig coronabewijs.
Een geldig coronabewijs is:
1. Volledige vaccinatie (tweede prik is minimaal 14 dagen geleden, of bij Jansen 28 dagen)
2. Herstelbewijs (maximaal 6 maanden geldig)
3. Een negatieve test via Testen voor Toegang niet ouder dan 24uur. Deze gratis test kan gepland worden via; https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/afspraak-maken

Let op! Vanaf maandag 1 november tot en met zondag 19 december is de rotonde tussen Vught en ’s-Hertogenbosch afgesloten. We raden u aan uw routeplanner te bekijken voorafgaand aan uw lunch of diner bij Restaurant Noble.

Route

Upcoming events

Kerst bij Noble 2021

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! Bestaat er iets ...

Reserveer