Reserveren
LUNCH EN DINER

Voor reserveringen van 8 personen of meer, willen wij u vragen om telefonisch contact op te nemen via +31 (0)73 6132331.

Reserveren kan telefonisch of via ons reserveringssysteem. In dit systeem kunt u uw voorkeuren aangeven. Na reservering ontvangt u direct een bevestiging. Wanneer u niet meer kunt reserveren op de door u gewenste datum neem dan telefonisch contact op met restaurant Noble.

Vragen en speciale verzoeken? Stuur na het plaatsen van uw reservering een mail naar: info@restaurantnoble.nl.

Toch verhinderd? Laat het ons telefonisch even weten. Met uw tafel kunnen we andere gasten weer een plezier doen. 

Telefonisch reserveren: +31 73 613 23 31.

Betaalwijzen:
U kunt betalen met Maestro, Mastercard, Visa en contant.

Openingstijden:
Restaurant Noble is geopend van maandag tot en met vrijdag, voor lunch en diner, vanaf 12.00uur (doorlopend).

Extra sluitingsdagen:
Op woensdag 21 december is Restaurant Noble gesloten.

Service:
Dankzij de Afterdinner Service van Grefkens ervaart u een ontspannen avond uit. U rijdt in uw eigen auto naar het restaurant. Na afloop van het diner brengt een chauffeur van Grefkens u én eventueel uw gasten veilig thuis in uw auto. Zo kunt u ongedwongen genieten van heerlijke avond met wijn/spijscombinaties. Gun uzelf de luxe van Grefkens’ Afterdinner Service en bekijk de mogelijkheden via https://www.grefkens.nl/#afterdinnerservice

Een EUROBOB Chauffeur voor u en uw gasten. U kunt vertrouwd, in uw eigen auto onze kant op komen. Een chauffeur van EUROBOB staat aan het eind van de avond klaar, om u in uw eigen auto veilig naar huis te rijden. Op deze manier kan iedereen zorgeloos genieten van het diner. Klik hier om uw EUROBOB te reserveren.

Route

Upcoming events

Kerst 2022 bij Noble

24 dec - 26 dec

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een onvergetelijke Kerst bij Noble! ...

Reserveer