17 mei – 3 juni

ASPERGES IN HET VELD

Asperges in het veld is een unieke culinaire belevenis; op een schitterende locatie genieten van het mooie seizoensproduct. Direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven in Cromvoirt creëren wij voor de gelegenheid een pop-uprestaurant. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei bereidt de brigade van restaurant Noble onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats lunch en diner, met in de hoofdrol ‘het witte goud’, vers van het land.

4-gangenlunch inclusief een amuse: € 57,50 per persoon
5-gangendiner inclusief twee amuses: € 72,50 per persoon

Meer informatie en reserveringen: www.aspergesinhetveld.nl

f
WEBSITE

9 mei

het witte goud by noble >

17 MEI – 3 juni

ASPERGES IN HET VELD >

13 MEI

MOEDERDAG BRUNCH >

17 juni

VADERDAG BRUNCH >

8 jul – 13 aug

aangepaste openingstijden >