Chef de Cuisine Noble*
Al sinds de opening van Noble is Lars mijn rechterhand in de keuken. In zijn functie als chef van Noble is hij dagelijks verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken en mede creëren van de gerechten op de menukaart. Op deze bijzondere avond laat Lars u vijf van zijn favoriete gerechten proeven, sommige ontwikkeld bij Noble, andere elders in zijn carrière. De gerechten die hij u voorschotelt zijn de gelakte zwezerik met zwarte knoflook, ui, dashi en bonito flakes en een bijzonder dessert van pure chocolade, aubergine en oester – waarmee Lars in 2011 de Zilveren Oester won, een topprestatie!
Tijdens deze heerlijke avond zullen onze sommeliers Chiel Seuren en Joost Mengerink u verrassen met mooie wijn-spijscombinaties – ik kijk er nu al naar uit.
€ 125,- per persoon voor het vijfgangendiner, inclusief amuses, wijnen en Champagne. Ontvangst: 18:30 uur, aanvang diner: 19:00 uur. Reserveren is gewenst.
Discover new Noble Onlangs heeft Noble een re-styling ondergaan, ...
Asperges in het veld is een bijzondere culinaire ervaring; u geniet op ...
Met een verrassend Noble pop-up restaurant zijn wij ook in 2024 weer aanwezig op het ...